Meniu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialiate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL

 

      SC ADRIAN CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

 

            I. Elemente definitorii

      1. Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.gardurimoderne.ro

Cumparator - persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.

Vanzator - SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL, avand nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J03/428/2004, CUI: RO16216842.

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract- o comanda confirmata de catre vanzator

Drepturi de propietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) -  toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in comanda.

 

      2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


      3. Drepturi de autor

Intreg continut al site-ului www.gardurimoderne.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este propietatea SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de propietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acord scris a SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL.

 

      4. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.gardurimoderne.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.

SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea prin e-mail.

 

      5. Responsabilitati privind produsele comercializate

SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

      6. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si la orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC ADRIAN CONSTRUCT 2004 SRL si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Livrare in toata tara

 

Serviciu Clienti 24 / 7

 

Vanzari +(40) 755 095 599

 

Vanzari +(40) 755 095 511

UA-73882940-1